ΑΛΜΥΡΑ ΤΥΡΕΝΙΑ ΜΑΦΙΝΣ
- 1 γιαούρτι αγελάδος 2%
- 1 κεσεδάκι τυρί λάιτ φέτα έως 12%
- 1/4 κεσέ λάδι
- 3 αυγά
- 1 κεσέ αλεύρι φαρίνα ολικής
- Αλάτι και πιπέρι
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε με το κουτάλι βάζουμε σε φορμάικα σιλικόνης γίνονται ακριβώς 9 κεκάκια. Ψήνουμε στους 160 βαθμούς με αέρα περίπου 25 λεπτά
Παραλλαγή Ηρώς Αργυρουδάκη
Αλμυρά mafins με τυριά και πιπεριά ( β’ φάση) (24τμχ)
ΥΛΙΚΑ:
- 350 γρ. αλεύρι ολικής
- ½ φακελάκι μπέικιν
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι
- Λίγο γάλα
- 150 γρ φέτα με χαμηλά λιπαρά
- 150 γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο με χαμηλά λιπαρά
- 3 πιπεριές ψιλοκομμένες
- 2 αυγά
- Αλάτι,πιπέρι, πάπρικα,ρίγανη
- Ελάχιστο λάδι
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και μοιράζουμε σε θήκες για μάφινς ! Ψήνουμε στους 170 με αέρα για περίπου 20 με 25 λεπτά ανάλογα τον φούρνο μας.
Καλή απόλαυση!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.