Από το blog της φίλης μου Αλεξάνδρας
ΚΟΜΨΑ ΕΛΙΟΠΙΤΑΚΙΑ
1 κούπα ελαιόλαδο
1 κούπα χυμό από πορτοκάλι
500 γρ. αλεύρι ολικής ή ζέας
2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
ελάχιστο αλατάκι
για τη γέμιση:
1 κούπα ελιές σε φετάκια
2-3 κουταλιές σουσάμι
:
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα μαζί τα υλικά σε ένα μπολ και τα ζυμώνουμε.
Αφήνουμε το ζυμάρι μας 30 λεπτά να ξεκουραστεί στο ψυγείο.
Βάζουμε λίγη γέμιση σε κάθε φυλλαράκι και διπλώνουμε.
στους 200 βαθμούς C,με αντιστάσεις πάνω-κάτω,για 20-25
λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.