Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΑ



 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΑ


Για ολες τις φάσεις 


Συνταγή:Τασούλα Θεοφιλίδου


Υλικά για 1 άτομο:



  • 1 μπούτι ή στήθος κοτόπουλου
  • 1 /2 λεμόνι τον χυμό
  • Μουστάρδα χωρίς ζάχαρη 
  • Αλάτι 
  • Πιπέρι και θυμάρι ριγανη
  • 2 καρότα
  • 1/2 κολοκύθα σε κομμάτια
  • (αν σας μείνουν λαχανικά τρώτε και το βράδυ) 
  • Λίγο ελαιόλαδο 
  • Ελάχιστο νεράκι 


ΕΚΤΈΛΕΣΗ:

Σε ταψάκι βάζουμε τα λαχανικά και το κοτόπουλο περιχύνετε με τον χυμό λεμόνι και ελάχιστο βραστό νεράκι πιπέρι και Ρίγανη ανακατεύουμε πολύ καλά  αλάτι ζουμε. Ψήνουμε στο ρομποτάκι ή στον φούρνο μέχρι να ροδίσει καλά ανακατεύουμε μια φορά ακόμη γυρνάμε την κότα και από  την άλλη μεριά μέχρι να ψηθεί και να ροδίσει. Στο ρομποτάκι το ψηνω στην επάνω σχάρα στο τέρμα στους 250 βαθμούς στον φούρνο με αέρα στους 200 βαθμούς ακολουθώντας την ίδια διαδικασία! 

ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.