Υλικά
- 2ΚΣ αλεύρι καρύδας
- 1ΚΣ Λιναρόσπορο κοπανιστό
- μέχρι 2 ΚΣ λάδι καρύδας λιωμένο
1 αυγό
1/4 κγ μπέικιν πάουντερ
Λίγο αλάτι
10-15 σταγόνες υγρή στέβια. (Αν το θέλετε πιο αλμυρό βάλτε λιγότερη)
Εκτελεση
Ανακατευετε πρωτα τα στέρεα υλικά στη κούπα και επειτα προσθέτε τα υγρά υλικά. Ανακατεύετε καλά και το ψήνετε για 1 λεπτό στο φούρνο μικροκυμάτων.
Από πάνω εβαλα λιγο γιαούρτι με κακαο, στεβια και κανέλα... πιστέψτε με μας κρατάει πολλές ώρες χωρίς να πεινάσουμε..
Και για χορτοφαγική/βίγκαν/νηστίσιμη εκδοχή αντι για αυτό φτιάχνεται το "αυγό" με λιναρόσπορο και νερό. Αντί για ζωικό γιαούρτι βάζετε φυτικό.
Καλή Συνέχεια!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.