Συνταγή: Λίτσα Σερελή
ΓΙΑ 2Η ΦΑΣΗ!!
Υλικά
4 αυγά
1 1/2 κ.σ. στέβια 1:3
1 βανίλια άρωμα
1 κ.γ.μπέικιν
1/2 φλ. φαρίνα ολικής
Κρέμα
1 κουτι σιδερένιο μόρφατ
170 γρ γάλα εβαπορέ λαιτ
200 γρ ανθότυρο
1 κ.σ. στέβια 1:3
5 γρ ζελατίνη
Μαρμελάδα φράουλα με στέβια
Εκτέλεση
Χτυπάω τα ασπράδια σε μαρέγκα, χτυπάω τους κρόκους με στεβια την βανίλια άρωμα, το μπέικιν τα ενώνω και προσθετω την φλ φαρίνα ολικής . Ψήνω στους 180 βαθμούς 20 λεπτά. Μόλις ψηθεί το τυλίγω και το αφήνω να κρυώσει.
Χτυπάω τα υλικά της κρέμας
Μαρμελάδα φράουλα με στεβια
Όταν κρυώσει το ρολό, το ανοίγω, βάζω κρέμα, μαρμελάδα, το τυλίγω και το καλύπτω με την υπόλοιπη κρέμα και μαρμελάδα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.