ΡΟΛΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ -ΚΡΕΜΑ ΚΕΡΑΣΙ
Μια συνταγή της φίλης Μιρέλας Μπελτζέρη
Υλικά
- 4 ασπράδια χωρια από τους κρόκους
- Στέβια υγρή όσο γλυκό το θέλουμε
- 2 κ.σ. κακάο
- 2 κ.σ. γεμάτες βρώμη αλεσμένη
- 1 κ.σ. σκόνη γάλα
- 1/2 κ.γ. μπέικιν
Παντεσπάνι :
Χτυπάμε 4 ασπράδια σε μαρέγκα μετά προσθέτουμε τους Κρόκους στεβια υγρή και 2 κ.σ κακάο 2 κ.σ γεμάτο βρώμη αλεσμένη 1κ.σ σκ. γάλα 1/2 κ.γλ μπεικιν!!! Τα κοσκίνισα και ανακατεύουμε σιγά σιγά ψήνουμε στους 160 για 8 λεπτά!!!
Κρέμα από την κερασόπιτα της Μαρίας!
- 500 γρ φρέσκο γάλα με χαμηλά λιπαρά
- 2 κρόκους αυγών
- 50 γρ κρυσταλλική στέβια parana σε αναλογία 1:3
- 2 βανίλιες
- 45 γρ κορν φλάουρ
Εκτέλεση
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.