Υλικά
1 κιλό αρακά κατεψυγμένο ή φρέσκο
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκοκομμένο
1 μεγάλο καρότο σε ροδέλες
1/4 από μια κολοκύθα μικρή κομμένη σε κυβάκια
Αλάτι- πιπέρι
1 φλ. ελαιόλαδο
1 φλ.νερό
Αν θέλετε να το κάνετε με ντομάτα βέλτε 1 φλ χυμό ντομάτας ή κομματάκια ψιλοκοκομμένη ντομάτα και λίγες σταγόνες στέβια
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι μας να κάψει και τσιγαριζουμε τα κρεμμυδάκια με το κρεμμύδι μετα από λίγο βάζουμε και τα καρότα με την κολοκύθα να σωταριστουν για 2' και μετα βάζουμε τον αρακά τον άνηθο αλάτι πιπέρι και το νεράκι και σιγοβράζουμε μεχρι να γίνει το φαγητό μας εγω το βάζω στην χύτρα για 30΄ στην κατσαρόλα θα χρειαστεί λίγο παραπάνω.
ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.