Υλικά
1 κρέμα γάλακτος λάιτ εώς 12% λιπαρά
3 κ.σ. γιαουρτι 2%
3 κ.σ.στέβια κρυσταλική 1:3
3 ώριμα ροδάκινα αλεσμένα
4 Ζελατίνες
Για γαρνίρισμα
1 κ.γ. τριμμένο μπισκότο χωρίς ζάχαρη
Γλυκό κουταλιού κεράσι χωρίς ζάχαρη
Λίγο σιρόπι αγαύη
Εκτέλεση
Χτύπησα
μια κρέμα γάλακτος λάιτ με 3 γεμάτες κουταλιές γιαούρτι τοταλ 2% και 3
κ.σ στεβια κρυσταλλική σε αναλογία 1:3 Μέσα πρόσθεσα τα αλεσμένα ροδάκινα.
Μούλιασα 4
ζελατίνες και αφού μαλάκωσαν τις διέλυσα σε βραστό νερό και τις ανακάτεψα
στην κρέμα.
Το πάγωσα 4 ώρες και μετά έβαλα από πάνω(για κάθε μερίδα)
1κ.γ μπισκότο ολικής ή βρώμης ,λίγο σιρόπι αγαύης, και γλυκό κεράσι χωρίς ζάχαρη
Το πόσο δροσερό, ελαφρύ και γευστικό είναι δεν περιγράφεται.
Πρέπει να το δοκιμάσετε!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.