Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

ΤΟΥΡΤΑ ΦΡΟΥΤΕΝΙΑ ΜΟΥΣ


Υλικά
1 κρέμα γάλακτος λάιτ εώς 12% λιπαρά 
3 κ.σ. γιαουρτι 2% 
3 κ.σ.στέβια κρυσταλική 1:3
 3  ώριμα ροδάκινα αλεσμένα
4 Ζελατίνες 

Για γαρνίρισμα
 1 κ.γ. τριμμένο μπισκότο χωρίς ζάχαρη
Γλυκό κουταλιού κεράσι χωρίς ζάχαρη
Λίγο σιρόπι αγαύη


Εκτέλεση 

Χτύπησα μια κρέμα γάλακτος λάιτ με 3 γεμάτες κουταλιές γιαούρτι τοταλ 2% και 3 κ.σ στεβια κρυσταλλική σε αναλογία 1:3
Μέσα πρόσθεσα τα αλεσμένα ροδάκινα. 
Μούλιασα 4 ζελατίνες και αφού μαλάκωσαν τις διέλυσα σε βραστό νερό και τις ανακάτεψα στην κρέμα. 
Το πάγωσα 4 ώρες και μετά έβαλα από πάνω(για κάθε μερίδα) 1κ.γ μπισκότο ολικής ή βρώμης ,λίγο σιρόπι αγαύης, και γλυκό κεράσι χωρίς ζάχαρη
Το πόσο δροσερό, ελαφρύ και γευστικό είναι δεν περιγράφεται. 
 Πρέπει να το δοκιμάσετε!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.