Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

ΒΑΦΛΕΣ-ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΟΛΙΚΗΣ

Συνταγή :Τασούλα Θεοφιλίδου

ΓΙΑ 2Η ΦΑΣΗ ΓΕΥΜΑ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΩΝ!

Βάφλα και τηγανίτα με την ίδια ζύμη στην βάφλα έβαλα τυρί κρέμα και μαρμελάδα φρούτα του δάσους και στην τηγανίτα αγαύη και κανέλα!

Υλικά

1 1/2 κούπα αλεύρι ολικής ή ντίγκελ 10-50
1 κούπα γάλα ελαφρύ
1 αυγό
1 βανίλια
1 φακελάκι  μπέικιν παουντερ
Μια πρέζα  γεμάτη αλάτι
30 σταγόνες στέβια ή 2 κ.σ. ζάχαρη καρύδας
1κ.σ λάδι

Εκτέλεση 

Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε το γάλα, το αυγό, το λάδι και το αλάτι. Ανακατεύουμε το μείγμα με αυγοδάρτη ή με το χέρι. Μην χρησιμοποιείται μίξερ, γιατί δένει καλύτερα με αργό ανακάτεμα. Έπειτα, βάζουμε την ζάχαρη καρύδας ή στέβια, την βανίλια, το μπέικιν πάουντερ και ξεκινάμε να προσθέτουμε το αλεύρι. Ανακατεύουμε προσεκτικά ώστε να μην μπιμπικιάσει το αλεύρι. Ίσως να χρειαστεί να προσθέσετε περισσότερο αλεύρι, μέχρι το μείγμα να είναι πηχτό και όχι τόσο ρευστό. Ζεσταίνουμε την βαφλιέρα και ψήνουμε τις βάφλες. Η μια δόση βγάζει  5 με 6 βάφλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.