ΠΑΓΩΤΟ ΣΕΜΙΦΡΕΝΤΟ ΜΕ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Υλικά
400 γρ γιαούρτι 2%
3 Κρόκους
στεβια 2.5 κ.σ 1:3
Λίγο καρυδοψυχα και
5 σοκολατακια από τα δικά μας κοματιασμενα η τριμενα!!!! ή σοκολάτα με στέβια κομμενη σε κομματάκια
Και αν θέλετε βάζετε 1 κούπα σαντιγί!!!
Εκτέλεση
Εγώ χτύπησα τους Κρόκους με την Στεβια σε Μπεν μαρι για 5' και μετά εκτός Μπεν μαρι για 10 λεπτά για να κρυώσει καλά μετά ανακατεύουμε πολύ καλά με γιαούρτι και θα γίνει μια ωραία κρέμα, το έχω κάνει και με σαντιγί!! Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο!! Μετά σε μια μακροστενη φόρμα σιλικόνη την οποία θα έχουμε βάλει μεμβράνη! Το ρίχνουμε σε στρώσεις λίγο κρέμα βάζουμε μια στρώσεις από ξηρούς καρπούς ψιλοκομμένους και σοκολάτα τριμενη η φρούτα αποξηραμένα και μετά την άλλη κρέμα!! Θέλει κατάψυξη 5-6 ώρες να παγώσει και το καλό είναι ότι δεν θέλει να το αφήσω να ξεπαγωσει κόβεται εύκολα!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.