Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΥΔΑΣ ΜΕ ΣΑΛΕΠΙ



Υλικά :
1 κονσέρβα κρέμα καρύδας (από το προηγούμενο βράδυ το βάζουμε στο ψυγείο)
1 κσ στεβια κρυσταλλική 1:3 + λίγες επιπλέον σταγόνες υγρής στεβιας
1/2 κγλ μαστίχα
 2 κγλ σαλεπι
 2 κσ γιαούρτι
1/3 ποσότητα ζαχαρούχο γάλα της Μαρίας (50 γρ σκόνη γάλα, 50γρ νερό, 1/2 κγλ υγρή στεβια, 1κγλ άρωμα βανίλιας
 300 ml γάλα ελαφρύ
 1,5 κγλ κοντζακ. 
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε πρώτα το ζαχαρούχο της Μαρίας. Το χτυπάμε με το σύρμα και το αφήνουμε στην άκρη. Μετά βάζουμε το γάλα και το σαλεπι στο κατσαρολακι μέχρι να αρχίσει να φουσκώνει ανακατεύοντας συνεχώς. Το ενσωματωνουμε με το ζαχαρούχο και το αφήνουμε λίγο να κρυώσει. Στη συνέχεια χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα καρύδας από την οποια χρησιμοποιούμε μόνο την κρέμα που βρίσκεται πάνω πάνω στο κουτί. Το νερό που μένει κάτω κάτω στην κονσέρβα δεν το χρησιμοποιούμε. Χτυπάμε στο μίξερ και προσθέτουμε σταδιακά την στεβια, την μαστίχα, το γιαούρτι και το μείγμα ζαχαρούχο και σαλεπιου. Χτυπάμε με το μίξερ πολύ καλά και στο τέλος βάζουμε και το κοντζακ. Το βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 20 - 30 λεπτά και απολαμβανουμε μια νόστιμη, ελαφριά και δροσερή κρέμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.