Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

ΠΑΓΩΤΟ ΜΠΑΝΑΝΑ - ΡΟΔΑΚΙΝΟ

Υλικά : 

3 μπανάνες
3 ροδάκινα
1 κουτί κονσέρβας κρέμα καρύδας που την έχουμε βάλει από το βράδυ στο ψυγείο
3-4 κσ στεβια 1:3
2 κγλ κομμι γκουαρ
1 φλυτζ τσαγιού γάλα

Εκτέλεση 

Πρώτα απ όλα βάζουμε από το βράδυ τις μπανάνες στη κατάψυξη αφού τις έχουμε κόψει σε κομματάκια. Αφού λοιπόν παγώσουν τις βάζουμε στο μουλτι μαζί με 1 φλυτζ τσαγιού γάλα. Βάζουμε το μείγμα στο μπωλ . Έπειτα βάζουμε στο μουλτι τα ροδάκινα, μαζί με την στεβια . Τα χτυπάμε και τα ενσωματωνουμε στο μείγμα με τις μπανάνες . Με ένα μίξερ χειρός χτυπάμε την κρέμα α καρύδας αλλά προσοχή μόνο την κρέμα που υπάρχει πάνω πάνω στην κονσέρβα μαζί με το κομμι γκουαρ. Σιγά σιγά βάζουμε το μείγμα ροδακινου - μπανάνας,το νερο καρυδας που εχει μεινει κατω κατω στην κονσερβα και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε σε μεγάλη ταχύτητα! Βάζουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι ή μπωλ και το αφήνουμε λίγες ώρες κατάψυξη! Το κομμι γκουαρ βοηθά το παγωτό να έχει μαστιχωτη υφή και να μην κρυσταλλωσει. Αν δεν έχετε απλά παραλειψτε το και ανακατεύετε το παγωτό κάθε μισή ώρα! Από πάνω το σιρόπι είναι σιρόπι σοκολάτας sweet and balance!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.