ΓΛΥΚΟ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΡΥΔΑΣ
- 1,5 ποτήρι ινδοκάρυδο τριμμένη καρύδα
- 1/2 ποτήρι στέβια κρυσταλική σε αναλογία 1:3 ( stevia Parana )
- 6 μεγάλα αυγά
- 130 γρ7elements λάδι καρύδας με άρωμα ή αν δεν σας αρέσει το άρωμα άοσμο ή βάζετε 100 γρ αοσμο λάδι καρύδας και 30 γρ φρέσκο βουτυρο για το άρωμα έτσι το έφτιαξα κι εγω!
- 1 φακελάκι μπέικιν
- 1/2 ποτήρι σιμιγδάλι ψιλό
- 1/2 ποτήρι αλεύρι ολικής
- Για το σιρόπι
- 2 ποτήρια νερό
- 2 1/2 ποτήρια ζάχαρη καρύδας 7elements
- Ινδοκάρυδο για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
Χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με την στέβια να φουσκωσουν και να ασπρίσουν ,προσθέτουμε όλα τα υπολοιπα υλικά και τέλος το λάδι καρδας και ανακατευουμε απαλα με σπατουλα λαδωνουμε ενα ταψάκι και προσθετουμε το μιγμα μας ψηνουμε στους 175 με αντιστάσεις για 35' με 40 ' στο μεταξυ ετοιμάζουμε το σιρόπι μας βάζουμε ζάχαρη και νερο να βρασουν για 5' ακριβως και αφηνουμε να κρυωσει.
Μόλις βγει το γλυκο απο το φουρνο κοβουμε σε μερίδες και σιροπιάζουμε πασπαλιζουμε με ινδοκαρυδο και αφηνουμε να κρυωσει μετα το βάζουμε στο ψυγείο σερβίρετε δροσερό!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.