1φλ ινδοκάρυδο
1κ.σ αλεύρι καρύδας
1/2 φλ και 2κ.σ γάλα καρύδας
3κ.σ αγαύη
1/4κ.γ υγρή βανίλια
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνo στoυς 170[έχω με αντίσταση]στον αέρα 150
Σε κατσαρόλα έβαλα όλα τα υλίκα και σε υψηλή φωτιά ανακατεψα τα υλικα μεχρι να αρχισει να βραζει,κατεβασα απο τη φωτια και συνεχισα το ανακατεμα και 2 με 3 λεπτα μεχρι να πηξει.
Σε ταψι με αντικολλητικο χαρτι κ με τη βοηθεια του Scoop του εργαλειου που βγαζουμε το παγωτο[δε ξερω πως το λεμε στα Ελληνικα]τοποθετησα μπαλες στο ταψι.Εψησα για 10 λεπτα,αναλογα το φουρνο[παιρνει απο 5 εως 15 λεπτα] οχι περισσοτερο και φυσικα τα κοιταμε οσο ψηνονται μεχρι να παρουν ενα χρυσο καφετι χρωμα.
Τα αφησα να κρυωσουν και μετα τα βουτηξα στη μερεντα μας.[εφτιαξα αυτη με τη προσθηκη του φυστικοβουτυρου!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.