1 αυγό+3 ασπράδια
2 κ.σ. Μιξ
2 κ.σ. σκόνη γάλα
λίγη στέβια κρυσταλλική σε αναλογια 1:3 ή 2-3 σταγόνες υγρή
1 κ.σ. μπέικιν
3 κ.σ. γάλα ελαφρύ
αλάτι -πιπέρι-παπρικα και λίγο καρυ αν σας αρεσει
ελάχιστη μουστάρδα ή κέτσαπ χωρίς ζάχαρη
2 φέτες arla delite 5%κομμένες στην μέση
1 φέτα γαλοπούλα κομμένη στη μέση
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας εκτος από τυρι μουσταρδα και γαλοπούλα
βάζουμε το μισό μείγμα σε φόρμα σιλικόνης και περιχύνουμε με λιγη κετσαπ ή μουσταρδα προεραιτικά βαζουμε την μια φετα τυρι κομμενη στη μεση από πάνω την μια φετα γαλοπουλα πάλι κομμένη στη μέση και από πάνω το υπόλοιπο τυράκι βαζουμε και το υπόλοιπο μειγμα και ψηνουμε στους 160 βαθμούς με αέρα μέχρι να ροδίσει καλά 20-30 λεπτα περίπου.
Καλή όρεξη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.