Μια συνταγή της φίλης Iro Argyroudaki!
Υλικα:
2 Κολοκυθάκια τριμμένα και πολύ καλά στραγγισμένο
1 αυγό +2 ασπράδια
2 κουτ σούπας μιξ
1 κουτ σούπας σκονη γαλα
1 κουτ σούπας γιαούρτι στραγγιστό 2%
1 κουτ σούπας μπεικιν
αλάτι (εγώ έβαλα Υποκαταστατο)
πιπέρι, Σκόνη σκόρδου, πάπρικα,
1 τριγωνακι τηγμενο τυρί Light (τύπου La vache Qui rit) λίγο τριμμένο τυρι
Adoro Light 10% λιπαρά
2 σταγόνες υγρή Στεβια
3 κουτ σούπας νερό.
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτος από τα τυριά. Βάζουμε το μισό μείγμα σε φόρμα σιλικόνης. Έπειτα βάζουμε στην μέση τα τυριά και μετά ρίχνουμε από πάνω το υπόλοιπο μισό μείγμα. Χτυπάμε ελαφρώς την φόρμα για να απλωθεί καλά το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 170 για 30-40 λεπτά. 2 λεπτά πριν το βγάλουμε ρίχνουμε και λίγο έξτρα τυρι τριμμένο από πάνω.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.