ΥΛΙΚΑ
1/2 κ.απαχο μοσχαρισιο κιμα
ψιλοκομμενα 1 μεσαιο κρεμυδακι,
1 πρασσο
1 καροτο ισως κ λιγο περισσοτερο
1 χουφτα αρακά
chive(αν δεν υπαρχει στην Ελλαδα τοτε μαϊντανό ή το πράσινο από το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο)
2 κ.σουπας τοματοπελτε
αλατι-πιπερι &νερακι
Τη κολοκυθα την εκοψα σε κυβους την εβρασα τη πολτοποιησα λιγο αλατι-πιπερι και εριξα επιπλεον λιγη σκονη μουσταρδας να της δωσω μια εξτρα σπιρταδα
Σε πυρεξ εβαλα το κιμα και απο πανω το πουρε κολοκυθας εψησα σε προθερμασμενο φουρνο στου 160[εχω αντιστασεις] για 20 με 25 λεπτα μεχρι να παρει ενα ελαφρυ χρωματακι ο πουρες..
Ελπιζω η μελετη να εφερε τα σωστα αποτελεσματα :)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.