Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

ΠΕΙΝΙΡΛΙ ΜΕ ΜΙΞ

ΣΥΝΤΑΓΗ Μαρία Κούρτη 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΕΙΝΙΡΛΙ Ελενα Γιαννακά 

Για όλες τις φάσεις ανάλογα την γέμιση

ΥΛΙΚΑ
  • 1 ολόκληρο αυγό και 1 ασπράδι
  • 4 κ.σ σκόνη άπαχο γάλα
  • 3 κ.σ. σκόνη ασπράδι
  • 4 κ.σ. Μιξ 1 
  • 1 κοφτή κ.σ. μπείκιν
  • αλάτι
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά με τελευταίο το λάδι και ζυμώνουμε πολύ καλά
Αν η ζύμη κολλάει πολύ στο χέρι ή στο άνοιγμα προσθέτουμε μιξ
Αν είναι πολύ σφιχτή προσθέτουμε νερό ή λάδι

Χωρίζουμε στα δύο και φτιάχνουμε πάνω σε ταψί με λαδόκολλα 2 πεϊνιρλί σε σχήμα βαρκούλας και γέμιση βάζουμε ότι υλικό είναι κατάλληλο για την φάση που ακολουθούμε

Ψήνουμε 170 μεσαία σχάρα αντιστάσεις έως να ροδίσουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.