ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΕ ΙΝΕΣ ΚΑΚΑΟ ΜΕ ΕΠΙΚΆΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ ΣΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ με στεβια!!
Με σοκολάτα και πορτοκάλι από 1η συνεχιζόμενη φάση !
Μπορούμε να βάλουμε ότι άρωμα μας αρέσει, και χωρίς επικάλυψη σοκολάτας είναι υπέροχα!!!
Υλικά:
2αυγά
100γρ γιαούρτι
15 κουταλιές σούπας ξυλιτόλη ή ζάχαρη καρύδας ή 5κ.σ στέβια σε αναλογία 1:3
1 βανίλια
1 πρέζα αλάτι
50γρ λάδι καρύδας άοσμο
3κ.σ γάλα σκόνη
2κ.σ πρωτεΐνη γάλακτος
2κ.σ κακάο
4κ.σ ίνες Μπαμπού
4κ.σ ίνες κακάο
1κγ μπεικιν παουντερ
ξύσμα από 1 πορτοκάλι .
Εκτέλεση:
Όλα τα υλικά στο μίξερ με τη σειρά που τα γράφω
Όταν βγουν ζεστά, είναι μαλακά, όταν κρυώσουν τελείως σκληραίνουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.