- 4 ασπράδια αυγού(παστεριωμένα σε μπουκάλι για να μην υπάρχει ίχνος αυγουλιλας),
- λίγο αλάτι,
- 1,5 κσ διατροφική μαγιά,
- προαιρετικά μπαχαρικά της αρεσκείας μας.
Προθερμαινουμε τον φούρνο στους 100 βαθμούς.
Χτυπάμε τα ασπράδια με το αλάτι στο μίξερ να γίνουν σφιχτή μαρέγκα.
Έπειτα προσθέτουμε με απαλές κινήσεις τη διατροφική μαγιά και αν θέλουμε τα μπαχαρικά μας.
Στρώνουμε λαδόκολλα και βάζουμε το μείγμα σε κορνε ή αλλιώς με το κουτάλι σχηματιζουμε τα γαριδάκια μας.
Ψήνουμε στους 100 αέρα για περίπου 45 λεπτά. Έτοιμα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.