ΓΙΑ 1η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ & 2η ΦΑΣΗ
ΥΛΙΚΑ:
2 αυγά
12 κ.σούπας ξυλιτόλη ή ζάχαρη καρύδας ή 4 κ.σ Stevia κρυσταλλική σε αναλογία 1:3
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. γάλα σκόνη
1 κ.γλ. ξύσμα πορτοκάλι
200 γρ χυμό πορτοκάλι
2 κ.σ. ΜΙΞ 2
2 κ.σ. ίνες βρώμης
2 κ.σ. ίνες σίτου
1 κ.γλ. γλουτένη
2 κ.σ. γιαούρτι
1 κ.σ. baking powder
ΣΙΡΟΠΙ:
1/2 φλιτζάνι SUKRIN GOLD ή σιρόπι Αγαύης ή σφενδάμου
5 κ.σ. νερό σε θερμοκρασία δωματίου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ με τη σειρά που γράφονται στη συνταγή.
Λαδώνουμε ένα πυρέξ 20x30 και αδειάζουμε το μείγμα.
Ψήνουμε στις αντιστάσεις, μεσαία σχάρα, 160ο - 170ο για 35-40 λεπτά.
Μόλις ψηθεί το γλυκό μας το κόβουμε και το σιροπιάζουμε ζεστό.
Γαρνίρουμε, αν θέλουμε, με σοκολάτα γάλακτος με στεβια
Τρώμε έως και τη 1/2 δόση ΑΠΟ 1η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ !!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.