Τασούλα Θεοφιλίδου |
ΚΑΡΟΤΟΚΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΑΡΟΤΟΥ
ΥΛΙΚΑ- 3 αυγά
- 3 κ.σ. ( 20γρ ) στέβια κρυσταλλική σε αναλογία 1:3 ή 50 γρ ζάχαρη καρύδας ή 1 κ.σ υγρή στέβια
- 200 γρ γιαούρτι 2% λιπαρά
- μια πρέζα αλάτι
- 1 βανίλια
- 1 κ.σ. pumpkin pie spice
- 1 φλ. τσ. αλεύρι βρώμης ( νυφάδες βρώμης περασμένες απο το μούλτι) ή πίτουρο βρώμης
- 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
- 4 κ.σ. μαρμελάδα καρότου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προσθέτουμε το γιαούρτι , την βανίλια ,το μιξ μπαχαρικων και τέλος το αλεύρι βρώμης που έχουμε ανακατέψει με το μπέικιν
Μοιράζουμε το μείγμα σε φορμάκια σιλικόνης ( βγαίνουν7 μεσαία φορμάκια) τα τοποθετούμε σε ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς αέρα για 20 με 25 λεπτά
Μολις βγήκαν απο το φουρνο τρυπισα τα μισά με οδοντογλυφίδα και έβαλα από πάνω από ενα σοκολατάκι να λιώσει στα άλλα μισα έβαλα μαρμελάδα καρότου!
Καλη απόλαυση!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.