500μλ νερο με 3/4 απο το σακουλακι bolero ή ΚΕΝΤΥ τριαντάφυλλο κ μια κοφτη κουταλια της σούπας γλυκομαννανη....( αλεύρι Κότζακ)
Το αφήνουμε να πήξει κ σε ενα αλλο μπολ 300 μλ ζεστο νερο κ 3 κοφτες κουταλιες σουπας ζελατινη.
τα ανακατεύουμε όλα μαζί κ τα βαζουμε σε πυρεξ να πήξουν '
Οταν είναι έτοιμα τα κόβουμε σε κομμάτια
Για τη λουκουμοσκονη εβαλα άχνη στεβια Σουκριν , μια βανιλινη κ Ινες μπαμπου που αν δεν εχετε μπορειτε να βάλετε λιγο --- πολυ λιγο κορν φλαουρ ( αν είστε στην 1η συνεχιζομενη και 2η φάση) Ειναι σαν ζαχαρενια!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.