ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ
Μια συνταγή του Ακη Πετρετζίκη Η φωτογραφία ειναι από αναγνώστρια του Ακη!
- 2 πολύ ώριμα αβοκάντο μεσαίου μεγέθους (1 ½ φλ. ψίχα)
- 100 ml γάλα καρύδας σπιτικό ή κονσέρβα πλήρες
- 100 γρ. σιρόπι αγαύης ή σιρόπι σφενδάμου
- 50 γρ. κακάο σε σκόνη
- 1 κ.σ. φυσικό εκχύλισμα βανίλιας
- φράουλες και δυόσμο για το σερβίρισμα
- Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια προσθέτουμε το αβοκάντο, το κακάο, το γάλα καρύδας, το σιρόπι αγαύης, το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπάμε πολύ καλά για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να διαλυθεί τελείως το αβοκάντο.
- Μεταφέρουμε σε μπολ σερβιρίσματος.
- Μπορούμε να βάλουμε την μους στο ψυγείο για να τη διατηρήσουμε ή να τη φάμε αμέσως.
- Για το σερβίρισμα ρίχνουμε τις φράουλες πάνω από τη μους λίγους κόκκους κακάο και λίγο δυόσμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.