Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΟΜΕΛΕΤΑ ΓΛΥΚΙΑ

ΟΜΕΛΕΤΑ ΓΛΥΚΙΑ...αλλά χωρίς ζάχαρη!!! με πράσινο μήλο και στέβια..

ΥΛΙΚΑ
  • 1 ολόκληρο αυγό και 3 ασπράδια
  • 1 πράσινο μήλο ( ξυνόμηλο )
  • 1 κ.σ. ( 12 γρ ) la mia stevia σε αναλογία 1:3   ή   2 κ.σ. ζάχαρη καρύδας    ή   30 σταγόνες υγρή στέβια
  • 1 κ.γλ. κανέλα
  • μια πρέζα γαρίφαλο
  • 1 φλ.καφέ νερό
  • μια πρέζα αλάτι 
  • λίγες σταγόνες ελαιόλαδο
Πλένουμε καλά το μήλο , αφαιρούμε το εσωτερικό του και το κόβουμε σε πολύ λεπτές φετούλες 

Βάζουμε σε αντικολυτικό τηγάνι  τύπου τεφάλ τις φετούλες μήλου και ρίχνουμε στέβια - κανέλα  γαρίφαλο - νερό

Το αφήνουμε 1 με 2 λεπτά σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς και το αδειάζουμε σε ενα πιάτο
Με ενα χαρτί καθαρίζουμε το τηγάνι μας ρίχνουμε 4-5 σταγόνες λάδι και το βάζουμε ξανά στη φωτιά

Σε ένα μπολ χτυπάμε ελαφρά το αυγό με τα ασπράδια και μια πρέζα αλάτι

Ρίχνουμε την ομελέτα μας στο τηγάνι σε χαμηλή φωτιά και οταν ψηθεί απο την 1 μεριά την γυρνάμε προσεκτικά και απο την άλλη

Ρίχνουμε τα μήλα που φτιάξαμε πρν απο πάνω και σε 1 λεπτό την διπλώνουμε και την σερβίρουμε στο πιάτο μας

Πασπαλίζουμε αν θέλουμε με κανέλα  και μαυροκούκι


.......ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.