Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ


ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ


Για όλες τις φάσεις!  Γεύμα πρωτεΐνης

Συνταγή :Τασούλα Θεοφιλίδου

ΥΛΙΚΑ



  • 1 1\2 κιλό χοιρινό από σπάλα σε μερίδες
  • 1 μεγάλο λάχανο κομμένο σε μέτρια κομμάτια
  • 1φλ.λάδι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Πάπρικα γλυκιά 1 κ.γ
  • 1καυτερό πιπεράκι
  • 2-3 σταγόνες στέβια
  • 1 μεγάλη κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας
  • 1 μεγάλη ώριμη ντομάτη τριμμένη
  • 2 πολύ μεγάλα κρεμμύδια




ΕΚΤΕΛΕΣΗ



Βάζουμε το λάδι μας να κάψει και ροδίζουμε το κρέας να πάρει χρώμα.
Βγάζουμε το κρέας και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι λίγο μετά βάζουμε και το λάχανο να τσιγαριστεί καλα μέχρι να μαλακώσει.
Ρίχνουμε τον πελτέ και τσιγαρίζουμε λίγο ακόμα  και προσθέτουμε την ντομάτα.
Αλατοπιπερώνουμε βάζουμε την στεβια και την πάπρικα μαζί με το πιπεράκι.Αν το θέλετε ποιο καυτερό προσθέστε ακόμα ένα πιπεράκι!
Τοποθετούμε το κρέας και αν χρειαστεί λίγο ακόμα αλατοπίπερο.
Κλείνουμε την χύτρα και μαγειρεύουμε το φαγητό μας για μισή ώρα!


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!


Είναι ένα χειμωνιάτικο φαγητό που το φτιάχνουμε πολύ στην Θεσσαλονίκη αλλά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ και ταιριάζει και για τις δύο φάσεις!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.