|
Τασούλα Θεοφιλίδου |
Υλικά
1/2 Κιλό κιμά
2 μεγάλα κρεμμύδια
1 κολοκυθάκι τρμμένο στο λεπτό του τρίφτη και καλά στιμμένο
1 πιπεριά πρασινη στο λεπτό του τρίφτη και καλά στιμμένο
2 κ.σ γιαούρτι στραγγιστό
Αλάτι-πιπέρι
1 κ.γ ρίγανη
1/2 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
2 κ.σ τρμμένη ντομάτα
Μαιντανό ψιλοκομμένο
1 κ.σ μουστάρδα χωρίς ζάχαρη
6 αυγά βρασμένα σφιχτά καθαρισμένα
1κ.σ.μουστάρδα αραιωμένη με λιγο νεράκι και λάδι για το ψήσιμο
Μελιτζάνες και μανιτάρια για γαρνιτούρα και πιπεριες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε όλα τα υλικά για τον κιμά στο μπώλ
- Ζυμώνουμε πολύ καλά τον κιμά μας.
- Τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα.
- Χωρίζουμε την ζύμη σε 6 κομμάτια.
- Σε κάθε κομμάτι βάζουμε από ένα αυγό και και κλείνουμε το αυγό με τον κιμά.
- βάζουμε λίγο λάδι στο ταψί μας.
- τοποθετούμε τα μπομπάκια μας.
- Περιχύνουμε με την μουσταρδα και ψηνουμε στους 160 βαθμούς με αέρα μεχρι να ροδίσουν από την μια μεριά.
- Εχουμε ξεφλουδίσει τελειως την μελιτζανα και την κοβουμε σε κύβους .
- Προσθετουμε
μελιτζάνα και μανιτάρια αφού τα έχουμε λαδώσει και αλατοπιπερώσει και
συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να ροδίσουν τα λαχανικά μας και τα μπομπάκια
- Αν χρειαστει ανακατευουμε τα λαχανικά μας!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.