"Παστέλι" αλμυρό με βρώμη & αποξηραμένα λαχανικά
ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΡΤΗ ⇰⇰⇰ Για 1η συνεχιζόμενη & 2η φάση
ΥΛΙΚΑ
- 1 φλ. τσαγιού πίτουρο βρώμης με αποξηραμένα λαχανικά Anthili Pasta
- 1 φλ. τσαγιού σουσάμι + ακόμα 1/2 φλιτζάνι για την επικάλυψη πάνω-κάτω
- 1/2 φλ.τσ. νερό
- 1/2 φλ.τσ. λάδι καρύδας λιωμένο
- 1/2 κ.γλ. αλάτι
- 1/2 κ.γλ.σκόνη κουρκουμά
- Οποια μπαχαρικά θέλετε ( εγώ έβαλα καπνιστό μπέικον - σκόνη σκόρδο)
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ζυμώνουμε πολύ καλά
Λαδώνουμε καλά ένα ταψάκι, πασπαλίζουμε με σουσάμι, ρίχνουμε το μείγμα, το απλώνουμε καλά να πάει παντού και να έχει το ίδιο πάχος ( λεπτό κατά προτίμηση)
Πασπαλίζουμε από πάνω ξανά με σουσάμι
Έχουμε προθερμάνει τον φούρνο μας στους 170 - 180 αντιστάσεις
Ψήνουμε για μισή ώρα και μετά χαμηλώνουμε στους 150 για ακόμα 15 - 20 λεπτά
Οταν το βγάλουμε το κόβουμε σε κομμάτια και αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά για να σφίξει και να είναι τραγανό
Μια πολύ ωραία λύση για αλμυρό σνακ στην δουλειά, στο σχολείο, στην βόλτα και ετσι τρώμε την βρώμη μας χωρίς πρόβλημα ευχάριστα και καθημερινά!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.