Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

ΓΥΡΟΣ ΧΟΙΡΙΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ!!!


ΓΥΡΟΣ ΧΟΙΡΙΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ

Για όλες τις φάσεις

Συνταγή:Ελενα Γιαννακά

Υλικά για 4 άτομα:

1 κιλό χοιρινή πανσέτα χωρίς κόκκαλο
3 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
2 κ.σ. κρεμμύδι αποξηραμένο
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.γ. θυμάρι
1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά
Πιπέρι
1/2 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
2 κ.σ. μουστάρδα χωρίς ζάχαρη




Εκτέλεση:  

Ανακατεύουμε σε μπολ όλα τα υλικά της μαρινάδας .
Ρίχνουμε μέσα το ψιλοκομμένο κρέας και ανακατεύουμε πολύ καλά με το χέρι να πάνε παντού τα υλικά μας!Σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 12 ώρες.Πριν ψήσουμε αλατίζουμε με 1 κ.σ. αλάτι γεμάτη.Στρώνουμε σε ταψί του φούρνου και ψήνουμε στις αντιστάσεις στους 200 βαθμούς για 30 με 40 λεπτά.
Τον γυρνάμε 2 με 3 φορές κατά την διάρκεια του ψησίματος για να ροδίσει όμορφα! 
Tips
Το κρέας δεν θα το πλύνετε, αν κάπου έχει αιματάκι θα σκουπίσετε με υγρό χαρτί κουζίνας.Το κρέας το κόβετε σε λεπτές λωρίδες  


Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.