1 κιλό χοιρινή πανσέτα χωρίς κόκκαλο
3 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
2 κ.σ. κρεμμύδι αποξηραμένο
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.γ. θυμάρι
1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά
Πιπέρι
1/2 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
2 κ.σ. μουστάρδα χωρίς ζάχαρη
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε σε μπολ όλα τα υλικά της μαρινάδας .
Ρίχνουμε μέσα το ψιλοκομμένο κρέας και ανακατεύουμε πολύ καλά με το χέρι να πάνε παντού τα υλικά μας!Σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 12 ώρες.Πριν ψήσουμε αλατίζουμε με 1 κ.σ. αλάτι γεμάτη.Στρώνουμε σε ταψί του φούρνου και ψήνουμε στις αντιστάσεις στους 200 βαθμούς για 30 με 40 λεπτά.
Τον γυρνάμε 2 με 3 φορές κατά την διάρκεια του ψησίματος για να ροδίσει όμορφα!
Tips
Το κρέας δεν θα το πλύνετε, αν κάπου έχει αιματάκι θα σκουπίσετε με υγρό χαρτί κουζίνας.Το κρέας το κόβετε σε λεπτές λωρίδες
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.