Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ MIX 2


ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ MIX 2 


ΥΛΙΚΑ ( τα μετράμε όλα με φλιτζάνι του καφέ ή τσαγιού)

  • 3 κ.σ. λάδι καρύδας  ή ελαιόλαδο
  • 2  φλιτζάνια MIX 2 
  • 1,5  φλιτζάνι στέβια με ερυθριτόλη 1:3
  • 5   φλιτζάνια  νερό
  • 1   κ.γλ.  ξύσμα πορτοκάλι  ή  10 σταγόνες άρωμα 
  • 1 κ.σ.  κανέλα
Βγαίνει μια φόρμα !!!!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ βάζουμε το νερό ( απο την βρύση ) , την στέβια , το ξύσμα ή άρωμα και την κανέλα
Με το σύρμα ανακατεύουμε καλά για 1 λεπτό και το αφήνουμε στην άκρη

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί καλά και ρίχνουμε το μίξ

Με μια ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε συνεχώς ενώ χαμηλώνουμε την θερμοκρασία πχ απο το 9 στο 6 

Ετσι καβουρδίζουμε το μιξ όπως κάνουμε και στον σιμιγδαλένιο χαλβά
Σε λίγη ώρα αρχίζει να παίρνει χρώμα..

Αποσύρουμε απο την φωτιά και ρίχνουμε όλο το υγρό που έχουμε έτοιμο στο μπολ
Ανακατεύουμε καλά και ξαναβάζουμε στη φωτιά για λίγο 

Ο χαλβάς μας είναι έτοιμος!!!

Διατηρούμε στο ψυγείο σκεπασμένο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.