Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)


Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή απο το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!! Δεν είμαστε διαιτολόγοι-διατροφολόγοι αλλά απο προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΜΑΣ (Διατροφή & νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που έχει βοηθήσει πολλούς να απαλλαγούν απο το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδιασμούς τροφών σε 3 φάσεις..Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..Παράλληλα μοιραζόμαστε υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018

Αμυγδαλωτά μπισκότα με βρώμη & στεβια



Αμυγδαλωτά μπισκότα με βρώμη & στεβια  ( για 2η φάση )



ΥΛΙΚΑ 

  • 2 φλ.τσαγιού αλεύρι αμυγδάλου ( αμυγδαλόσκονη )
  • 2 φλ.τσαγιού βιολογικό πίτουρο βρώμης
  • 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 1/2  φλ.τσαγιού stevia Parana 1:3 με ερυθριτόλη
  • 2 βανίλιες
  • 2 κ.σ. γεμάτη κανέλα Κευλάνης
  • 1/2  κ.γλ. γαρίφαλο
  • 1/2  φλ.τσ.  λάδι καρύδας λιωμένο
  • 2 αυγά
  • ελάχιστο αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι αμυγδάλου , το πίτουρο βρώμης , στέβια , κανέλα , γαρίφαλο 
μπέικιν , βανίλιες, αλάτι

Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το λάδι καρύδας και τα αυγά
Ζυμώνουμε καλά και στρώνουμε σε πάγκο το ζυμάρι

Το ανοίγουμε με πλάστη και με κουπ σε διάφορα σχέδια κόβουμε τα μπισκότα
Τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα με λαδόκολλα 



Ψήνουμε σε έτοιμο προθερμασμένο φούρνο 160 αέρα και ψήνουμε για 10 - 15 λεπτά

Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν

Μια πολύ καλή ιδέα είναι να τα κάνουμε γεμιστά βάζοντας ανάμεσα μερέντα με στέβια ή μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη!!


Απόλαυση για όλη την οικογένεια !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

header-menu

Printfriendly

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...