Υλικά:
1 ρολό χοιρινό περίπου 1 κιλό
ελάχιστο ελαιόλαδο
3 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε χοντρές φέτες
3 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
2 φύλα δάφνης
Αλάτι-πιπέρι
1 φλ νερό
1/2 φλ κονιάκ
Υλικά:
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε χύτρα το λάδι να κάψει και σοτάρουμε καλά το κρέας μέχρι να ροδίσει από όλες τις μεριές.
Το αφαιρούμε από την χύτρα μας και σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το σκόρδο μόλις αλλάξουν λίγο χρώμα βάζουμε πάλι το κρέας στην χύτρα σβήνουμε με το κονιάκ και μόλις εξατμιστεί βάζουμε και το νερό αλατοπιπερώνουμε προσθέτουμε και την δάφνη κλείνουμε την χύτρα και μαγειρεύουμε για 1 ώρα .
Μόλις γίνει το κρέας μας το αφαιρούμε από την κατσαρόλα και βγάζουμε και την δάφνη πολτοποιούμε με το ραβδομπλέντερ και βράζουμε την σάλτσα μέχρι να δέσει σερβίρουμε με πουρέ λαχανικών .
Καλή απόλαυση!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.