Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΛΑ ΚΡΕΜ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ





Υλικά:

Για μια μερίδα :

(Αν έχουμε  ωμό πρέπει πρωτα να το σωταρουμε καλά να ροδίσει από όλες τις μεριές να το αφαιρέσουμε σε αυτην την περιπτωση και μετα να σωτάρουμε τα μανιτάρια)
Ψητό ή βραστό κοτόπουλο που έχει περισσέψει
6-7 μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 κ.γ. βεγκέτα  λαχανικών χωρίς ζάχαρη 
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μουστάρδα 
πιπέρι
1 φλ.τσαγιού ξυνόγαλα (αριάνι)
1/2 κ.γ. κόμι γκουάρ

Εκτέλεση:

Βάζουμε  ένα τηγάνι να κάψει καλα  προσθέτουμε το λάδι  τα μανιτάρια και τα σωτάρουμε καλά να ροδίσουν.
Σε ένα μπολ βάζουμε το αριάνι μαζί με την μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά 
προσθέτουμε το κοτόπουλο στο τηγάνι μαζί με το κνόρ και πιπέρι αφού ζεσταθεί καλά το κοτόπουλο ρίχνουμε αχνιστά με ένα σουρωτήρι το κόμι γκουαρ μέσα στο αριάνι ανακατεύοντας γρήγορα και το προσθέτουμε στο τηγάνι μας μόλις πήξει η σάλτσα αποσύρουμε από την φωτιά και απολαμβάνουμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.