ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΣ ΦΑΣΕΙΣ
Συνταγή: Konstantina Georg
Υλικά για το αλμυρό παντεσπάνι:
145 γρ Μιξ Βρώμης για snacks (12κσ )
1 κσ μπέικιν πάουντερ
6 ασπράδια
2 κσ ελαιόλαδο.
Διαστάσεις για το ταψάκι 37X26cm
Εκτέλεση:
Σε ενα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί
Βάζουμε λαδόκολλα στο ταψί μας.
Αδειάζουμε κ απλώνουμε πολύ καλά το μείγμα μας.
Ψήνουμε στου 200 βαθμούς αέρα για 6 λεπτά.(να ναι αφράτο μην σκληρύνει)
Υλικά για ντιπ λιαστής ντομάτας:
10 λιαστές ντομάτες(σε ελαιόλαδο,αν είναι ξερές βάλτε τις για 15 λεπτά σε καυτό νερό)
6 κσ τυρί από γιαούρτι της ομάδας
1 κγ γεμάτη μπαχαρικό καπνιστή ντομάτα
1 κσ Ελαιόλαδο
αλάτι
λίγη σκόνη σκόρδο λίγο ξερό θυμάρι
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μούλτι και τα πολτοποιούμε.
Τσεκάρουμε γευστικά,αν θέλει αλάτι κλπ να μας αρέσει γευστικά.
Έτοιμο το ντιπ μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.