Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΜΕ ΜΙΞ ΒΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΝΤΙΠ ΛΙΑΣΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ



Αλμυρό παντεσπάνι με Μιξ Βρώμης για snacks από Anthili Pasta Kiriaki Kokkinaki κ ντιπ λιαστής ντομάτας
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΣ ΦΑΣΕΙΣ
Συνταγή: Konstantina Georg

Υλικά για το αλμυρό παντεσπάνι:

145 γρ Μιξ Βρώμης για snacks (12κσ )
1 κσ μπέικιν πάουντερ

6 ασπράδια
2 κσ ελαιόλαδο.

Διαστάσεις για το ταψάκι 37X26cm

Εκτέλεση:


Σε ενα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί
.
Βάζουμε λαδόκολλα στο ταψί μας.
Αδειάζουμε κ απλώνουμε πολύ καλά το μείγμα μας.
Ψήνουμε στου 200 βαθμούς αέρα για 6 λεπτά.(να ναι αφράτο μην σκληρύνει)

Υλικά για ντιπ λιαστής ντομάτας: 

10 λιαστές ντομάτες(σε ελαιόλαδο,αν είναι ξερές βάλτε τις για 15 λεπτά σε καυτό νερό)
6 κσ τυρί από γιαούρτι της ομάδας
1 κγ γεμάτη μπαχαρικό καπνιστή ντομάτα
1 κσ Ελαιόλαδο
αλάτι
λίγη σκόνη σκόρδο λίγο ξερό θυμάρι

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μούλτι και τα πολτοποιούμε.
Τσεκάρουμε γευστικά,αν θέλει αλάτι κλπ να μας αρέσει γευστικά.
Έτοιμο το ντιπ μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.