Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

ΠΑΓΩΤΟ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ


Συνταγή ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΡΤΗ

Για 1η συνεχιζόμενη και 2η φάση

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 morfat ( φυτική κρέμα στο σιδερένιο κουτί) 250 γρ παγωμένη
  • 410 γρ εβαπορέ λάιτ παγωμένο
  • 200 γρ τυρί κρέμα με λίγα λιπαρά
  • 50 σταγόνες υγρή stevia ( σε αναλογία 1:4) ή 25 σε αναλογία 1:2
  • 2 βανίλιες
  • 3 κ.σούπας πρωτεΐνη γάλακτος 85%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αδειάζουμε την παγωμένη morfat φυτική κρέμα στον κάδο του μιξερ και χτυπάμε μεσαία ταχύτητα για 3 λεπτά

Βάζουμε σε μπολ την πρωτεΐνη γάλακτος, στέβια, βανίλιες και αδειάζουμε το εβαπορέ όλο (έτσι αδιάλυτο)

Με το σύρμα ανακατεύουμε καλά και το ρίχνουμε σιγά σιγά στον κάδο του μίξερ ενώ δεν έχουμε σταματήσει την λειτουργία του!! 

Μετά προσθέτουμε κουταλιά-κουταλιά το τυρί κρέμα και χτυπάμε ακόμα για 2 λεπτά.

Αδειάζουμε σε μπολ με καπάκι ή καλύτερα σε ατομικά μπολάκια με καπάκι και  βάζουμε κατάψυξη!!

Οπως όλα τα σπιτικά παγωτά πριν το σερβίρισμα πρέπει να τα αφήνουμε 30 λεπτά εκτος κατάψυξης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.