Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΜΕ RIZOTO ΑΠΟ ΚΑΣΤΑΝΟ ΡΥΖΙ Anthili Pasta Kiriaki Kokkinaki




ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΜΕ RIZOTO ΑΠΟ ΚΑΣΤΑΝΟ ΡΥΖΙ Anthili Pasta Kiriaki Kokkinaki


 Συνταγή: Konstantina Georg

Με το τυρί για 1η συνεχιζόμενη και 2η φάση χωρίς τυρί για όλες τις φάσεις!
Τραγανά απ έξω,αφρός μέσα....σούπερ τυρένια

Υλικά:

60γρ ρύζι (ωμή ζύγιση)για Risotto καστανό Anthili PASTA (το βράζουμε πολύ καλά κ το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς)
1αυγό
1κσ γεμάτη  μιξ 2
1κσ  γεμάτη μιξ 1
1 κσ ελαιόλαδο
1κγ μπέικιν
1κσ σκόνη ασπράδι
ελάχιστο αλάτι
5 σταγόνες βρώσιμο άρωμα μπέικον
40γρ τυρί arla delight 5%(για 1η συνεχιζόμενη κ 2η φάση)
*χωρίς γέμιση για όλες τις φάσεις
Επικάλυψη με διατροφική μαγιά

Εκτέλεση:

Παίρνουμε το κρύο βρασμένο ρύζι κ το βάζουμε στο μούλτι.
Πολτοποιούμε όσο γίνεται περισσότερο.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά κ συνεχίζουμε το χτύπημα,μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη.
Παίρνουμε το τυρί κ το κόβουμε πολύ μικρά κυβάκια.
Βρέχουμε τα χέρια μας,παίρνουμε απ τη ζύμη ,πλάθουμε μπαλίτσες.
Πριν από κάθε μπαλίτσα,βρέχουμε πολύ καλα τα χέρια.
ΠΡΟΣΟΧΗ σ αυτό
Στο κέντρο πιέζουμε μέσα το κομματάκι τυριού.
Πλάθουμε να μην φαίνεται.
Οταν τελειώσει η ζύμη με το τυράκι.
Βάζουμε σ ένα πιάτο διατροφική μαγιά κ πανάρουμε τις κροκέτες μας.
Σε αντικολλητική φόρμα για μάφιν ,βάζουμε από μια κροκέτα σε κάθε θήκη.
*βάλτε λαδόκολλα ή χάρτινες θήκες αν ξέρετε ότι κολλάνε στη φόρμα σας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο
11 λεπτά στους 200 βαθμούς αέρα
και 8 λεπτά στους 200 βαθμούς πάνω -κάτω αντιστάσεις.
Έτοιμα!Αξίζει να τη δοκιμάσετε τη συνταγή αυτή....γευστικά θυμίζει τυρογαριδάκια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.