Υλικά βάσης:
Υλικά:
2 αυγά
2 κ.σ. γιαούρτι
3 κ.σ. ζάχαρη καρύδας ή 1 κ.σ. στέβια σε αναλογία 1:3
2 κ.σ. λάδι καρύδας
1 βανίλια
1 κ.γ. μπέικιν
2 κ.σ. μίξ 1 ή μίξ 2
2 κ.σ. σκόνη γάλα
2 κ.σ. σκόνη ασπράδι (αλμπουμίνη) Αν δεν έχετε βάλτε 2 κ.σ. ακόμη γάλα σκόνη
Εκτέλεση:
Χτυπάμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ με σύρμα αδειάζουμε σε 26αρα φόρμα και ψήνουμε στους 170 βαθμούς με αντιστάσεις για 20-25 λεπτά ανάλογα τον φούρνο σας να πάρει το χρώμα της φωτογραφίας.
2 κ.σ μερέντα δική μας με στέβια.
Κρέμα υλικά:
100 γρ κορν φλαουρ
50 γρ στέβια σε αναλογία 1:3
2 κρόκους
50 γρ κακάο
1 λίτρο γάλα ελαφρύ.
Εκτέλεση :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.