Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ MIX


Υλικά βάσης:

1 δόση Την βάζουμε  σε 26αρα φόρμα 

Υλικά:

2 αυγά
2 κ.σ. γιαούρτι
3 κ.σ. ζάχαρη καρύδας ή 1 κ.σ. στέβια σε αναλογία 1:3
2 κ.σ. λάδι καρύδας
1 βανίλια
1 κ.γ. μπέικιν
2 κ.σ. μίξ 1 ή μίξ 2
2 κ.σ. σκόνη γάλα
2 κ.σ. σκόνη ασπράδι (αλμπουμίνη) Αν δεν έχετε βάλτε 2 κ.σ. ακόμη γάλα σκόνη



Εκτέλεση: 

Χτυπάμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ με σύρμα αδειάζουμε σε 26αρα φόρμα και ψήνουμε στους 170 βαθμούς με αντιστάσεις για 20-25 λεπτά ανάλογα τον φούρνο σας να πάρει το χρώμα της φωτογραφίας.


Υλικά για να μελώσουμε την βάση:

Μισό ποτήρι κρασιού χλιαρό γάλα ελαφρύ
  2 κ.σ μερέντα δική μας με στέβια.

Κρέμα υλικά:

100 γρ κορν φλαουρ
  50 γρ στέβια σε αναλογία 1:3 
2 κρόκους
50 γρ κακάο
1 λίτρο γάλα ελαφρύ.

 Εκτέλεση :

Όλα μαζί σε κατσαρόλα ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πήξει.

Γκαναζ επικάλυψη υλικά:

2 σοκολάτες με στέβια των 60 γρ 
1/2 ποτήρι κρασιού γάλα ελαφρύ ζεστό.
Κόβουμε και μελώνουμε τη βάση.

Εκτέλεση:

Προσθέτουμε την κρέμα σκεπάζουμε με μεμβράνη και στο ψυγείο για 1 ώρα.

Ξεφορμάρουμε και περιχύνουμε την γκαναζ. 30 λεπτά ψυγείο και απολαμβάνουμε! Τα πατουσάκια είναι μόνο για την διακόσμηση με λευκή σοκολάτα κλασσική.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.