Υλικά βάσης:
2 ασπράδια
1/2 ποτήρι κρασιού γάλα ελαφρύ
ρίγανη πάπρικα γλυκιά
αλάτι και πιπέρι
Ψωμί με ΜΙΧ σε φέτες:
- 3 αυγά
- 4 κ.σ γιαούρτι
- 3 κ.σ σκόνη γάλα
- 3 κ.σ. Μιξ 1
- 3 κ.σ. σκόνη ασπράδι
- 1 κ.σ. μπέικιν
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- Σε ένα μπολ τα χτυπάμε όλα μαζί πολύ καλά , αφήνουμε 15 λεπτά και μετά βάζουμε κουταλιές σε ταψάκι με λαδόκολλα ή σε φορμάκια σιλικόνης
- Ψήνουμε αντιστάσεις 170 μεσαία σχάρα έως να πάρουν ωραίο χρώμα
Υλικά για τον κιμά:
400 γρ κιμά
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό
1κ.γ πελτέ
1 κίτρινη πιπεριά σε κύβους
λίγο κυμινο
αλάτι και πιπέρι.
Για από πάνω από την τάρτα:
2 φέτες μπέικον κομμένες και τέλος 100 γρ τριμμένο τυρί γκούντα.
Εκτέλεση:
Λάδωσα ένα ταψάκι 20 ×30 βούτηξα το ψωμί στο μείγμα των ασπραδιών με το γάλα και τα έστρωσα στο ταψί. Έριξα τον κιμά ( να είναι στεγνός χωρίς ζουμί) 2 φέτες μπέικον κομμένες και τέλος 100 γρ τριμμένο τυρί γκούντα. Έψησα στους 180 βαθμούς αντιστάσεις για 15 λεπτά περίπου. Β φάση λόγο τυριού. Με το ανάλογο τυράκι γεύμα για όλες τις φάσεις!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.