Υλικα:
Με 1κσ λάδι καρύδας.
1κγ στέβια κρυσταλλική σε αναλογία 1:3
Για την ζύμη από τα κεκάκια της Μαρίας με μιξ:
2 κ.σ. γιαούρτι
3 κ.σ. ζάχαρη καρύδας ή 1 κ.σ. στέβια 1:3
2 κ.σ. λάδι καρύδας
1 βανίλια
1 κ.γ. μπέικιν
2 κ.σ. μίξ 1 ή μίξ 2
2 κ.σ. σκόνη γάλα
2 κ.σ. σκόνη ασπράδι (αλμπουμίνη) Αν δεν έχετε βάλτε 2 κ.σ. ακόμη γάλα σκόνη
10 σταγόνες άρωμα βουτύρου
Πασπάλισα 1κγ στέβια .
Έψησα στους 170 βαθμούς αντιστάσεις για 30 λεπτά περίπου. Για Ά συνεχιζόμενη και Β φάση!!! Έχω ξεφορμάρει ανάποδα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.