16 κ.σ. βρώμη πολύ γεμάτες
8 κούπες νερό ζεστό
1 κούπα ζάχαρη καρύδας ή 1/3 κούπας στέβια κρυσταλλική 1:3
1/2 κούπα σταφίδα ξανθή
1 /2 κούπα καρύδια χοντροκομμένα
2 κ.γ. κανέλα
1/2 κ.γ. γαρίφαλο
1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο
1/8 κ.γ. αλάτι
καρύδια και αμύγδαλα ψιλοκομμένα
κανέλα
Εκτέλεση
Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί για κανένα δεκάλεπτο και μέχρι το μείγμα να πήξει ελαφρά.Ρίχνουμε και το καβουρδισμένο σουσάμι.
Αφήνουμε να κρυώσει και βάζουμε στο ψυγείο.
Πριν σερβίρουμε,πασπαλίζουμε με καρύδια και κανέλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.