Υλικά:
*1 κουτί κονσέρβα κρέμα καρύδας
*6-8 κσ σιρόπι αγαυης ή σφενδάμου ή σιρόπι καρύδας (αν βάλετε σιρόπι καρύδας θα βάλετε πιο λίγες κουταλιές)
*1,5 κ.σ στέβια κρυσταλλική 1:3
*λίγες σταγόνες από άρωμα βούτυρο, καραμέλα, βανίλια
*λίγες τσιμπιές αλάτι
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι όλα τα υλικά εκτός από το αλάτι και ανακατεύουμε κατά διαστήματα σε μέτρια φωτιά. Θέλει αρκετή ώρα να πήξει,γύρω στο μισάωρο. Θα μείνει το μισό περίπου προϊόν στο τέλος όταν πήξει.Επίσης,στην αρχή, το χρώμα της σως θα είναι μπεζ και όσο πήζει θα σκουραίνει.Λίγο πριν σβήσουμε το μάτι ρίχνουμε το αλάτι και ανακατεύουμε. Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και έπειτα βάζουμε σε γυάλινο βαζάκι και την διατηρούμε στο ψυγείο. Στο ψυγείο θα σφίξει αρκέτα, οπότε όταν θέλουμε να την χρησιμοποιήσουμε την ζεσταίνουμε λίγο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.