Μια ιδέα της φίλης μας Katerina Dasliska
Υλικά :
3 αυγά
4 γεμάτες κ. Σ. Γιαούρτι
Ελάχιστο αλάτι
1 κ. Γ. Υγρή στέβια
1/4 κ. Γ. Μαχλέπι
1/4.κ.γ.κακουλέ
5 σταγόνες άρωμα πορτοκάλι ή ξύσμα πορτοκάλι
10 σταγόνες άρωμα βούτυρο
3 κ. Σ.. Γεμάτες ασπράδι σκόνη
1 κ. Σ. Γεμάτη μιξ
2 κ. Σ. Γεμάτες πανίρ
3κ.σ. Γεμάτες σκόνη γάλα
1κ.σ.γεμάτη μπέικιν
Εκτέλεση :
Βάζω τα αυγά σε μπολ και τα χτυπάω με την υγρή στέβια και μια πρέζα αλάτι βάζω και όλα τα υπόλοιπα υλικά τελευταίο το μπεικιν που το ενσωματώνω με μια σπάτουλα λαδώνω ένα ταψάκι αλουμινίου( αυτά που δίνουν στα ζαχαροπλαστεία) και αν θέλω πασπαλίζω με λίγο σουσάμι ψήνω σε αντιστάσεις στους 170 βαθμούς στην μεσαία σχάρα για 30'
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.