Συνταγή:Τασούλα Θεοφιλίδου
Υλικά για μια μερίδα:
2 πολύ γεμάτες κ.σ βρώμη
1 κούπα γάλα αμυγδάλου
1 κ.γ. υγρή στέβια ή 1 κ.σ. αγαύη ή σιρόπι σφενδάμου
Μια πρέζα αλάτι
1 κ.γ γεμάτο φυστικοβούτυρο
5 σταγόνες άρωμα καραμέλα
5 σταγόνες άρωμα σοκολάτα
Για το γαρνίρισμα σοκολάτα κουβερτούρα με στέβια ψιλοκομμένη
λίγους ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας ψιλοκομμένους του πάει πολύ το φυστίκι αλλά εγώ δεν είχα έβαλα αμύγδαλο!
Εκτέλεση:
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα αμυγδάλου το φυστικοβούτυρο στεβια και αρώματα βάζουμε να βράσει μόλις λιώσει το φυστικοβούτυρο προσθέτουμε και την βρώμη βράζουμε μέχρι να πήξει ελαφρά( όσο κρυώνει πήζει κι άλλο) Σερβίρουμε σε ποτήρι ή μπολ με ψιλοκομμένη σοκολάτα και ξηρούς καρπούς
Ένα απίθανο εύκολο και νηστίσιμο γλυκάκι για πρωινό ή σνακ!!!!Για όλη την οικογένεια καλή απόλαυση!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.