Υλικά
2 αυγα
1 βανιλια
1 κσ μιξ1
4,σ γαλα σκονη
3 κσ ασπραδι σκονη ή σκονη πρωτεινη ορο πρωτεινης
2κγ μπεικιν
1κγ κοτζακ
2κσ στεβια
3 - 4κσ γαλα φρεσκο
Εκτέλεση
Παιρνετε κουταλιες και βαζετε πανω σε λαδοκολλα και με το δαχτυλακι αφου το βρεξετε κανετε τρυπουλα στη μεση και φουρνο στους 170 κανα τεταρτο , μεχρι να ροδισουν , αναλογα τον φουρνο. εγω εκανα 2πλη δοση... μην τα πολυ ψησετε να ειναι αφρατα.
Mirela Beljeri |
2 Κρόκους
1/2 φλ.γαλα
4κ.σ σκ.γαλα
2 μιξ 2
3κ.σ κορν φλαουρ
1 κ.γ βανίλια
2 κ.σ στέβια 1:3
2κ.σ λάδι καρυδας
1 φακελάκι μαγιά ξηρή !
Για το σιρόπι:
1 κούπα νερό
2 κ.σ. στέβια 1:3
50 γρ αγαύη
Αρωμα βανίλιας ή 1 βανιλίνη
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε πολύ καλά τους Κρόκους με την Στέβια και μετά ένα ένα όλα τα υλικά. Τα ανακατεύω καλά και τα τοποθέτησα σε λαδόκολλα, τα άφησα 1 ώρα και πριν τα ψήσω τα άλειψα με 1 Κρόκο με λίγο εβαπορέ παντού τα έψησα 180 βαθμούς για 15 λεπτά και μετά όπως είναι ζεστά τα βούτηξα σε ένα σιρόπι που έκανα με αγαύη και λίγο νερό και βανίλια!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.