ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΠΕΡΤΣΙΝΙΔΟΥ
Υλικά :
2 μήλα φούτζι στο ρεντέ
2 αυγά
2 κ. Σ. Μιξ 2
1 κεσεδάκι γιαούρτι τοταλ 2%
3 κ. Σ. Στεβια 1:3
1 κ. Σ. ελαιόλαδο
1 κ. Γ. Μπεικιν
κανέλα.
Εκτέλεση:
Όλα μαζί ανακάτεμα. Τα βάζουμε στα φορμάκια κι από πάνω πάλι λίγη κανέλα και λίγη κρυσταλλική Στεβια. Ψήσιμο στον αέρα περίπου 30λεπτά. Βλέπουμε το χρώμα. Γίνονται λίγο υγρά λόγω του μήλου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.