Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΒΡΩΜΗΣ



ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΒΡΩΜΗΣ


Συνταγή: Elpida Xarami




(ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ)

Υλικά : 

10 κ.σ. αλεσμένη βρώμη
4 κ.σ. ελαιόλαδο 
αλάτι 
Ρίγανη
Νερό όσο πάρει περίπου  120 με 130 γρ θα το δείτε μέχρι να γίνει ένα ζυμαράκι ούτε ρευστό αλλά ούτε σφιχτό
Μπορείτε να βάλετε όποιο μπαχαρικό σας αρέσει ή ακόμα και 1  μικρό ή μεσαίο καρότο τριμμένο ή  σπόρους τσία λιναρόσπορο κτλ







Εκτέλεση:

Βάζουμε τα υλικά σε μπολ και ζυμώνουμε ,αφήνουμε να ξεκουραστεί το ζυμαράκι μας για 10'με 15'
μετά σε ένα ταψί στρώνουμε λαδόκολλα,φτιάχνουμε και τοποθετούμε τα κριτσίνια μας .
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο  στους 170 βαθμούς με αντιστάσεις για 30' και άλλα 5'  στον αέρα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.