Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

ΠΤΙ ΦΟΥΡ χωρίς ζάχαρη


ΣΥΝΤΑΓΗ: ΒΙΚΥ ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ

Για 2η φάση

ΥΛΙΚΑ:

4 αυγά
150 γρ ξυλιτόλη ή ζάχαρη καρύδας ή 50 γρ stevia σε αναλογία 1:3
50 γρ Σιρόπι Αγαύης 
50 γρ βούτυρο καρύδας ή βούτυρο φρέσκο
1 βανίλια 
20γρ baking powder
230 γρ αλεύρι dinkel 10-50 ή το  630 
Μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη
Σοκολάτα γάλακτος χωρίς ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Στον κάδο του μίξερ βάζουμε τα αυγά με το γλυκαντικό που επιλέξαμε και χτυπάμε καλά.  Βάζουμε μετά όλα τα υπόλοιπα υλικά όπως είναι με την σειρά.
Χτυπάμε για 5 λεπτά και είναι έτοιμη η ζύμη μας.




Κόβουμε με ένα κορνέ στο σχήμα που θέλουμε και έπειτα ψήνουμε στους 180 βαθμούς αέρα για κανένα μισάωρο (αναλόγως το φούρνο σας)




Γεμίζουμε με μαρμελάδα ή σοκολάτα γάλακτος !!!!

Καλή επιτυχία !!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.