Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Η ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ χωρίς ζάχαρη

ΣΥΝΤΑΓΗ : ΕΛΕΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑ

Για 1η συνεχιζόμενη και 2η φάση

ΥΛΙΚΑ:

ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
4 ασπράδια (σφιχτή μαρέγκα)
4 κρόκους
4 κ.σ. γιαούρτι
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
4 κ.σ. σκόνη γάλα
12 κ. σούπας ξυλιτόλη ή ζάχαρη καρύδας ή 4 κ.σ. STEVIA σε αναλογία 1:3
4 κ.σ. ελαιόλαδο ή λιωμένο λάδι καρύδας
1 βανίλια

ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΜΕΛΩΜΑ
1/2 φλ. σιρόπι Αγαύης + 1/2 φλ. καφέ νερό 
(σε θερμοκρασία δωματίου χωρίς βράσιμο)

ΚΡΕΜΑ
1 φυτική κρέμα Γιώτης παγωμένη
100 γρ γάλα 1,5% + 100 γρ γάλα 1,5%
250 γρ σοκολάτα γάλακτος με στεβια
30 γρ καυτό νερό + 4 φύλλα ζελατίνης (μουλιασμένα)

ΣΑΝΤΥΓΙ
1 φυτική κρέμα Γιώτης παγωμένη
100 γρ γάλα 1,5% 
1 κ.γλ. γεμάτο ELEVENFIT CHEESECAKE ή 25 σταγόνες υγρή στεβια

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Φράουλες
Λιωμένη σοκολάτα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Χτυπάμε όλα τα υλικά (για το παντεσπάνι) με το σύρμα, ενσωματώνουμε τη μαρέγκα, χωρίζουμε σε δυο 26αρες φόρμες ή ταψάκια το μείγμα και ψήνουμε στους 160ο αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.
Αφήνουμε 5 λεπτά να κρυώσουν και σιροπιάζουμε.
Ετοιμάζουμε την κρέμα....χτυπάμε τη φυτική κρέμα με τα 
100 γρ γάλα στο μίξερ.



Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε τα υπόλοιπα 100 γρ γάλα, ρίχνουμε μέσα τη σοκολάτα ψιλοκομμένη και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια λεία γκανάζ. 


Ενσωματώνουμε τη γκανάζ στη φυτική κρέμα - πάντα χτυπώντας - διαλύουμε τη μουλιασμένη ζελατίνη στο καυτό νερό και την προσθέτουμε στην κρέμα.

Βάζουμε τη 1/2 κρέμα πάνω από το ένα παντεσπάνι.
Τοποθετούμε το 2ο παντεσπάνι, την υπόλοιπη κρέμα και βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες τουλάχιστον.



Ετοιμάζουμε τη σαντιγί...χτυπάμε τη φυτική κρέμα με το γάλα 5 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε το ELEVENFIT CHEESECAKE. 
Ξεφορμάρουμε την τούρτα μας και τη διακοσμούμε με τη σαντιγί, τις φράουλες και αν θέλουμε σοκολάτα.





Καλή επιτυχία !!!!!!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.