Για 1η συνεχιζόμενη και 2η φάση
ΥΛΙΚΑ:
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
4 ασπράδια (σφιχτή μαρέγκα)
4 κρόκους
4 κ.σ. γιαούρτι
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
4 κ.σ. σκόνη γάλα
12 κ. σούπας ξυλιτόλη ή ζάχαρη καρύδας ή 4 κ.σ. STEVIA σε αναλογία 1:3
4 κ.σ. ελαιόλαδο ή λιωμένο λάδι καρύδας
1 βανίλια
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΜΕΛΩΜΑ
1/2 φλ. σιρόπι Αγαύης + 1/2 φλ. καφέ νερό
(σε θερμοκρασία δωματίου χωρίς βράσιμο)
ΚΡΕΜΑ
1 φυτική κρέμα Γιώτης παγωμένη
100 γρ γάλα 1,5% + 100 γρ γάλα 1,5%
250 γρ σοκολάτα γάλακτος με στεβια
30 γρ καυτό νερό + 4 φύλλα ζελατίνης (μουλιασμένα)
ΣΑΝΤΥΓΙ
1 φυτική κρέμα Γιώτης παγωμένη
100 γρ γάλα 1,5%
1 κ.γλ. γεμάτο ELEVENFIT CHEESECAKE ή 25 σταγόνες υγρή στεβια
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Φράουλες
Λιωμένη σοκολάτα
Χτυπάμε όλα τα υλικά (για το παντεσπάνι) με το σύρμα, ενσωματώνουμε τη μαρέγκα, χωρίζουμε σε δυο 26αρες φόρμες ή ταψάκια το μείγμα και ψήνουμε στους 160ο αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.
Αφήνουμε 5 λεπτά να κρυώσουν και σιροπιάζουμε.
Ετοιμάζουμε την κρέμα....χτυπάμε τη φυτική κρέμα με τα
100 γρ γάλα στο μίξερ.
Ενσωματώνουμε τη γκανάζ στη φυτική κρέμα - πάντα χτυπώντας - διαλύουμε τη μουλιασμένη ζελατίνη στο καυτό νερό και την προσθέτουμε στην κρέμα.
Βάζουμε τη 1/2 κρέμα πάνω από το ένα παντεσπάνι.
Τοποθετούμε το 2ο παντεσπάνι, την υπόλοιπη κρέμα και βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες τουλάχιστον.
Ετοιμάζουμε τη σαντιγί...χτυπάμε τη φυτική κρέμα με το γάλα 5 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε το ELEVENFIT CHEESECAKE.
Ξεφορμάρουμε την τούρτα μας και τη διακοσμούμε με τη σαντιγί, τις φράουλες και αν θέλουμε σοκολάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.