Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΕΤΟΙΜΑ ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΖΩΗ ( ΔΝΖ) - ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΡΤΗ/ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΤΟΛΙΑ !!!!



Ολα θα τα βρείτε στο κατάστημα Το Ποικιλοπωλείο Βασίλης Κρουσαράκης στο Αιγάλεω (για λιανική και χονδρική αγορά σε Ελλάδα, Κύπρο, Εξωτερικό)
👇👇👇👇👇👇👇👇

ΕΤΟΙΜΑ ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ

ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΝΙΛΙΑ

Τρόπος παρασκευής:

ΥΛΙΚΑ
– 1 πακέτο έτοιμο μείγμα για Παγωτό Βανίλια 200 γρ.
– 400 γρ. γάλα εβαπορέ με χαμηλά λιπαρά


ΜΕΘΟΔΟΣ
– Στο μπολ του μίξερ βάζουμε το γάλα και το έτοιμο μείγμα για παγωτό βανίλια και ανακατεύουμε στη μέγιστη ταχύτητα για 7′.
– Αδειάζουμε σε 7 μπολάκια με καπάκι ή σε φόρμες για ξυλάκια και αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 5 ώρες.


ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ
Κάθε συσκευασία των 200 γρ. παράγει περίπου 650-700 γρ. παγωτό.


Συστατικά: άπαχο γάλα σε σκόνη (45%), ξυλιτόλη, πρωτεΐνη γάλακτος, κόμμι ξανθάνης, βανίλια.


Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
– ενέργεια (kcal): 377
– πρωτεΐνες (γρ.): 25
– υδατάνθρακες (γρ.): 58, εκ των οποίων σάκχαρα (γρ.): 1,1 και πολυόλες (γρ.): 30
– λιπαρά (γρ.): 10, εκ των οποίων κορεσμένα (γρ.): 8,8
– αλάτι (γρ.): 0,49


Για ΟΛΕΣ τις φάσεις-έως 2 μπάλες και αφαιρούμε 200 γρ από τα γαλακτοκομικά 


ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Τρόπος παρασκευής:

ΥΛΙΚΑ
– 1 πακέτο έτοιμο μείγμα για Παγωτό Σοκολάτα 220 γρ.
– 400 γρ. γάλα εβαπορέ με χαμηλά λιπαρά


ΜΕΘΟΔΟΣ
– Στο μπολ του μίξερ βάζουμε το γάλα και το έτοιμο μείγμα για παγωτό βανίλια και ανακατεύουμε στη μέγιστη ταχύτητα για 7′.
– Αδειάζουμε σε 7 μπολάκια με καπάκι ή σε φόρμες για ξυλάκια και αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 5 ώρες.


ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ
Κάθε συσκευασία των 220 γρ. παράγει περίπου 650-700 γρ. παγωτό.


Συστατικά: ξυλιτόλη (41%), άπαχο γάλα σε σκόνη, πρωτεΐνη γάλακτος, κακάο άπαχο 1% λιπαρά, κόμμι ξανθάνης, βανίλια.


Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
– ενέργεια (kcal): 379
– πρωτεΐνες (γρ.): 24
– υδατάνθρακες (γρ.): 59, εκ των οποίων σάκχαρα (γρ.): 1,3 και πολυόλες (γρ.): 30
– λιπαρά (γρ.): 11, εκ των οποίων κορεσμένα (γρ.): 9
– αλάτι (γρ.): 0,42


Για ΟΛΕΣ τις φάσεις έως 2 μπάλες και αφαιρούμε 200 γρ από τα γαλακτοκομικά 

Μείγμα για μους (mousse), κρέμα στιγμής σοκολάτα και κρέμα βανίλια ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ 


Τρόπος παρασκευής:

ΥΛΙΚΑ
– 1 πακέτο έτοιμο μείγμα για Μους Βανίλιας 200 γρ.
– 200 γρ. φρέσκο άπαχο γάλα


ΜΕΘΟΔΟΣ
– Στο μπολ του μίξερ βάζουμε το γάλα και το έτοιμο μείγμα για μους βανίλιας και χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα για 7′.
– Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.


ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ
– Για χρήση ως κρέμα ζαχαροπλαστικής (π.χ.: σε τούρτες) βάζουμε 150 γρ. άπαχο γάλα.
– Μπορούμε να προσθέσουμε λίγο καφέ, για γεύση “μόκα”.

ή ξύσμα πορτοκάλι ή ξύσμα λεμόνι ή πουρέ φράουλας κτλ


ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ
Κάθε συσκευασία των 200 γρ. παράγει περίπου 400 γρ. μους.


Συστατικά: άπαχο γάλα σε σκόνη (40%), ξυλιτόλη, πρωτεΐνη γάλακτος, κόμμι ξανθάνης, βανίλια.


Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
– ενέργεια (kcal): 400
– πρωτεΐνες (γρ.): 27
– υδατάνθρακες (γρ.): 55, εκ των οποίων σάκχαρα (γρ.): 1 και πολυόλες (γρ.): 22
– λιπαρά (γρ.): 12, εκ των οποίων κορεσμένα (γρ.): 9,6
– αλάτι (γρ.): 0,5

Τρόπος παρασκευής:

ΥΛΙΚΑ
– 1 πακέτο έτοιμο μείγμα για Μους Σοκολάτας 210 γρ.
– 200 γρ. φρέσκο άπαχο γάλα


ΜΕΘΟΔΟΣ
– Στο μπολ του μιξερ βάζουμε το γάλα και το έτοιμο μείγμα για μους σοκολάτας και χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα για 7′.
– Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.


ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ
– Για χρήση ως κρέμα ζαχαροπλαστικής (π.χ.: σε τούρτες) βάζουμε 150 γρ. άπαχο γάλα.


ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ
Κάθε συσκευασία των 210 γρ. παράγει περίπου 400 γρ. μους.


Συστατικά: ξυλιτόλη (38%), άπαχο γάλα σε σκόνη, πρωτεΐνη γάλακτος, κακάο άπαχο 1% σε σκόνη κόμμι ξανθάνης, βανίλια.


Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
– ενέργεια (kcal): 398
– πρωτεΐνες (γρ.): 26
– υδατάνθρακες (γρ.): 54, εκ των οποίων σάκχαρα (γρ.): 1,2 και πολυόλες (γρ.): 22
– λιπαρά (γρ.): 13, εκ των οποίων κορεσμένα (γρ.): 9,8
– αλάτι (γρ.): 1,2

Σε όλες τις φάσεις τρώμε ένα μπολάκι και αφαιρούμε 200γρ απο το σύνολο των γαλακτοκομικών μας 


ΨΩΜΙ ΦΥΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΥΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΒΡΩΜΗ 


Τρόπος παρασκευής:

ΥΛΙΚΑ
– 1 πακέτο έτοιμο μείγμα για Ψωμί 235 γρ.
– 250 γρ. νερό
– 100 γρ. γιαούρτι
– 30 γρ. ελαιόλαδο


ΜΕΘΟΔΟΣ
– Σε ένα μπολ βάζουμε το νερό, το λάδι, το γιαούρτι και προσθέτουμε το μείγμα για ψωμί. Ανακατεύουμε με σύρμα πολύ καλά.
– Ανακατεύουμε απαλά με κουτάλι και συνεχίζουμε να ζυμώνουμε πολύ καλά με το χέρι.
– Αφήνουμε να σταθεί η ζύμη για λίγα λεπτά.
– Πλάθουμε με ελαφρώς λαδωμένα χέρια 1 φρατζόλα ή ατομικά ψωμάκια για χάμπουργκερ, σάντουιτς κλπ.* και τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα.
– Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα, στη μεσαία σχάρα, στους 170°C, για 30-40′.


*Κάνει άψογα και για: βάση πίτσας, πίτες για σουβλάκια, κουλούρια Θεσσαλονίκης και πεϊνιρλί.


ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ
Κάθε συσκευασία των 235 γρ. παράγει περίπου 550-600 γρ. ψωμί.


Συστατικά: γλουτένη (28%), ίνες βρώμης, πρωτεΐνη γάλακτος, αλμπουμίνη (ασπράδι αβγού σε σκόνη), μπέικιν πάουντερ, ξηρή μαγιά, ξυλιτόλη, αλάτι.


Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
– ενέργεια (kcal): 375
– πρωτεΐνες (γρ.): 30
– υδατάνθρακες (γρ.): 58, εκ των οποίων σάκχαρα (γρ.): 0 και πολυόλες (γρ.): 2,6
– λιπαρά (γρ.): 3,1, εκ των οποίων κορεσμένα (γρ.): 1
– αλάτι (γρ.): 3,8


ΤΡΩΜΕ ΑΡΚΕΤΗ/ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ


Soft Cookies μαλακά μπισκότα σοκολάτας με φυτικές ίνες χωρίς άλευρα, χωρίς ζάχαρη

Τρόπος παρασκευής:

ΥΛΙΚΑ
– 1 πακέτο έτοιμο μείγμα για Soft Cookies Σοκολάτας 215 γρ.
– 100 γρ. ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας
– 90 γρ. νερό
– 1 μεσαίο αβγό (~50 γρ.)


ΜΕΘΟΔΟΣ
– Στο μπολ  βάζουμε το λάδι, το νερό και το αβγό και χτυπάμε ελαφρά με ένα σύρμα.
– Προσθέτουμε το μείγμα για Soft Cookies Βανίλιας και ζυμώνουμε με το χέρι για 3′.*
– Αφήνουμε τη ζύμη να “ξεκουραστεί” για 3′.
– Πλάθουμε περίπου 15 στρογγυλά μπισκότα και τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα.
– Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα, στους 170°C, στη μεσαία σχάρα, για 30-40′.


ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ
*- Σε αυτό το στάδιο μπορούμε να προσθέσουμε σταγόνες σοκολάτας, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα ή ό,τι άλλο μας αρέσει!


ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ
Κάθε συσκευασία των 215 γρ. παράγει περίπου 15 cookies.


Συστατικά: ξυλιτόλη (51%), κυτταρίνη, φλοιός ψύλλιου, σκόνη konjac, άγαρ, πηκτίνη, κακάο άπαχο 1% σε σκόνη, μπέικιν πάουντερ, κόμμι χαρουπιού, βανίλια.


Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
– ενέργεια (kcal): 447
– πρωτεΐνες (γρ.): 3,7
– υδατάνθρακες (γρ.): 72, εκ των οποίων σάκχαρα (γρ.): 0,8 και πολυόλες (γρ.): 18
– λιπαρά (γρ.): 19, εκ των οποίων κορεσμένα (γρ.): 12
– αλάτι (γρ.): 2,1


ΑΝΕΤΑ ΤΡΩΜΕ 4 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ


 Soft Cookies μαλακά μπισκότα βανίλιας με φυτικές ίνες χωρίς άλευρα, χωρίς βρώμη, χωρίς  ζάχαρη

Τρόπος παρασκευής:

ΥΛΙΚΑ
– 1 πακέτο έτοιμο μείγμα για Soft Cookies Βανίλιας 200 γρ.
– 100 γρ. ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας
– 90 γρ. νερό
– 1 μεσαίο αβγό (~50 γρ.)


ΜΕΘΟΔΟΣ
– Στο μπολ  βάζουμε το λάδι, το νερό και το αβγό και χτυπάμε ελαφρά με ένα σύρμα.
– Προσθέτουμε το μείγμα για Soft Cookies Βανίλιας και ζυμώνουμε με το χέρι για 3′.*
– Αφήνουμε τη ζύμη να “ξεκουραστεί” για 3′.
– Πλάθουμε περίπου 15 στρογγυλά μπισκότα και τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα.
– Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα, στους 170°C, στη μεσαία σχάρα, για 30-40′.


ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ
*- Σε αυτό το στάδιο μπορούμε να προσθέσουμε σταγόνες σοκολάτας, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα ή ό,τι άλλο μας αρέσει!


ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ
Κάθε συσκευασία των 200 γρ. παράγει περίπου 15 cookies.


Συστατικά: ξυλιτόλη (51%), κυτταρίνη, φλοιός ψύλλιου, σκόνη konjac, άγαρ, πηκτίνη, μπέικιν πάουντερ, κόμμι χαρουπιού, βανίλια.


Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
– ενέργεια (kcal): 452
– πρωτεΐνες (γρ.): 2,4
– υδατάνθρακες (γρ.): 76, εκ των οποίων σάκχαρα (γρ.): 0,7 και πολυόλες (γρ.): 18
– λιπαρά (γρ.): 19, εκ των οποίων κορεσμένα (γρ.): 12
– αλάτι (γρ.): 2,3


ΑΝΕΤΑ ΤΡΩΜΕ 4 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ


 Μάφιν / Κεικ Σοκολάτας με φυτικές ίνες & λίγη βρώμη, χωρίς άλευρα, χωρίς ζάχαρη 

Τρόπος παρασκευής:

ΥΛΙΚΑ
– 1 πακέτο έτοιμο μείγμα για Μάφιν Σοκολάτας 350 γρ.
– 220 γρ. νερό
– 50 γρ. ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας


ΜΕΘΟΔΟΣ
– Σε ένα μπολ βάζουμε το νερό, το λάδι και προσθέτουμε το μείγμα για μάφιν βανίλιας. Ανακατεύουμε με σύρμα πολύ καλά.
– Αφήνουμε να σταθεί η ζύμη για 5′ και μοιράζουμε σε 1 μικρή φόρμα για κέικ ή σε 10-12 φορμάκια για μάφιν.
– Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις, στη μεσαία σχάρα, στους 180°C, για 30-35′.


ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ
Κάθε συσκευασία των 315 γρ. παράγει περίπου 500 γρ. μάφιν.


Συστατικά: άπαχο γάλα σε σκόνη (35%), ερυθριτόλη, αλμπουμίνη (ασπράδι αβγού σε σκόνη), κακάο άπαχο 1% λιπαρά, ίνες μπαμπού, πίτουρο βρώμης, μπέικιν πάουντερ, βανίλια, γλυκοζίτες στεβιόλης (στέβια).


Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
– ενέργεια (kcal): 409
– πρωτεΐνες (γρ.): 24
– υδατάνθρακες (γρ.): 61, εκ των οποίων σάκχαρα (γρ.): 0,5 και πολυόλες (γρ.): 8,6
– λιπαρά (γρ.): 9,2, εκ των οποίων κορεσμένα (γρ.): 3,8
– αλάτι (γρ.): 0,43


ΤΡΩΜΕ 2 ΜΑΦΙΝ ή 3 ΦΕΤΟΥΛΕΣ ΚΕΙΚ σε αντικατάσταση της ημερήσιας βρώμης μας

Τρόπος παρασκευής:

ΥΛΙΚΑ
– 1 πακέτο έτοιμο μείγμα για Μάφιν Βανίλιας 315 γρ.
– 200 γρ. νερό
– 50 γρ. ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας


ΜΕΘΟΔΟΣ
– Σε ένα μπολ βάζουμε το νερό, το λάδι και προσθέτουμε το μείγμα για μάφιν βανίλιας. Ανακατεύουμε με σύρμα πολύ καλά.
– Αφήνουμε να σταθεί η ζύμη για 5′ και μοιράζουμε σε 1 μικρή φόρμα για κέικ ή σε 10-12 φορμάκια για μάφιν.
– Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις, στη μεσαία σχάρα, στους 180°C, για 30-35′.


ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ
Κάθε συσκευασία των 315 γρ. παράγει περίπου 500 γρ. Κεικ/μάφιν.


Συστατικά: άπαχο γάλα σε σκόνη (38%), πίτουρο βρώμης, ερυθριτόλη, αλμπουμίνη (ασπράδι αβγού σε σκόνη), ίνες μπαμπού, μπέικιν πάουντερ, βανιλίνη, γλυκοζίτες στεβιόλης (στέβια).


Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
– ενέργεια (kcal): 397
– πρωτεΐνες (γρ.): 23
– υδατάνθρακες (γρ.): 59, εκ των οποίων σάκχαρα (γρ.): 0,5 και πολυόλες (γρ.): 8,4
– λιπαρά (γρ.): 8,9, εκ των οποίων κορεσμένα (γρ.): 3,6
– αλάτι (γρ.): 2,1


ΤΡΩΜΕ 2 ΜΑΦΙΝ ή 3 ΦΕΤΟΥΛΕΣ ΚΕΙΚ σε αντικατάσταση της ημερήσιας βρώμης μας


 Κέικ Βανίλιας με φυτικές ίνες Μήλου χωρίς άλευρα, χωρίς ζάχαρη

Τρόπος παρασκευής:

ΥΛΙΚΑ
– 1 πακέτο έτοιμο μείγμα για Κέικ Βανίλιας 370 γρ.
– 2 μεσαία αβγά
– 200 γρ. νερό
– 100 γρ. ελαιόλαδο


ΜΕΘΟΔΟΣ
– Σε ένα μπολ βάζουμε το νερό, το ελαιόλαδο και τα αβγά και ανακατεύουμε με σύρμα.
– Προσθέτουμε το έτοιμο μείγμα για κέικ βανίλιας και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
– Αδειάζουμε σε μικρή φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 

με αντιστάσεις, στους 180°C, στη μεσαία σχάρα, για 45-50′.


ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ
Κάθε συσκευασία των 370 γρ. παράγει 1 κέικ 750-800 γρ.


Συστατικά: ξυλιτόλη (30%), άπαχο γάλα σε σκόνη, ίνες μήλου, γλουτένη, 

μπέικιν πάουτερ, βανιλίνη.


Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
– ενέργεια (kcal): 396
– πρωτεΐνες (γρ.): 25
– υδατάνθρακες (γρ.): 64, εκ των οποίων σάκχαρα (γρ.): 0 και πολυόλες (γρ.): 8,5
– λιπαρά (γρ.): 6,2, εκ των οποίων κορεσμένα (γρ.): 1,9
– αλάτι (γρ.): 1,4


ΤΡΩΜΕ 3 ΦΕΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ 


Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΟΥ ΚΕΙΚ ΜΕ ΙΝΕΣ ΚΑΚΑΟ, χωρίς άλευρα, χωρίς ζάχαρη

Τρόπος παρασκευής:

ΥΛΙΚΑ
– 1 πακέτο έτοιμο μείγμα για Κέικ Σοκολάτας 370 γρ.
– 2 μεσαία αβγά
– 200 γρ. νερό
– 100 γρ. ελαιόλαδο


ΜΕΘΟΔΟΣ
– Σε ένα μπολ βάζουμε το νερό, το ελαιόλαδο και τα αβγά και ανακατεύουμε με σύρμα.
– Προσθέτουμε το έτοιμο μείγμα για κέικ σοκολάτας και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
– Αδειάζουμε σε μικρή φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις, στους 180°C, στη μεσαία σχάρα, για 45-50′.


ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ
Κάθε συσκευασία των 370 γρ. παράγει 1 κέικ 750-800 γρ.


Συστατικά: ξυλιτόλη (35%), άπαχο γάλα σε σκόνη, ίνες κακάο, γλουτένη, μπέικιν πάουντερ, βανιλίνη.


Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
– ενέργεια (kcal): 401
– πρωτεΐνες (γρ.): 25
– υδατάνθρακες (γρ.): 63, εκ των οποίων σάκχαρα (γρ.): 0,5 και πολυόλες (γρ.): 8
– λιπαρά (γρ.): 6,8, εκ των οποίων κορεσμένα (γρ.): 2,2
– αλάτι (γρ.): 1,2


ΤΡΩΜΕ 3 ΦΕΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.