Για 2η φάση
ΥΛΙΚΑ:
4 αυγά
150 γρ ξυλιτόλη ή ζάχαρη καρύδας ή 50 γρ stevia σε αναλογία 1:3
50 γρ Σιρόπι Αγαύης
50 γρ βούτυρο καρύδας ή βούτυρο φρέσκο
1 βανίλια
20γρ baking powder
230 γρ αλεύρι dinkel 10-50 ή το 630
Μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη
Σοκολάτα γάλακτος χωρίς ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Στον κάδο του μίξερ βάζουμε τα αυγά με το γλυκαντικό που επιλέξαμε και χτυπάμε καλά. Βάζουμε μετά όλα τα υπόλοιπα υλικά όπως είναι με την σειρά.
Χτυπάμε για 5 λεπτά και είναι έτοιμη η ζύμη μας.
Κόβουμε με ένα κορνέ στο σχήμα που θέλουμε και έπειτα ψήνουμε στους 180 βαθμούς αέρα για κανένα μισάωρο (αναλόγως το φούρνο σας)
Γεμίζουμε με μαρμελάδα ή σοκολάτα γάλακτος !!!!
Καλή επιτυχία !!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.